Продукти за manuca- nig mgo 850 (3)

Салчичонал 125

Салчичонал 125

Смес от добавки, подправки и подправки за производството на термично необработен месен продукт, наречен "Салчичон" или "Чоризо бланко" с качество "Екстра", произведен с техники за бавна зрялост (температура от 6 до 12ºC и начална влажност от 78 до 86%). Формат: чанта 4кг
Morcillol 027

Morcillol 027

Смес от добавки, подправки и подправки, предназначена за месарски изделия, за производството на термично обработеното месо, наречено "Морсила". Формат: чанта 5кг
МЛАД ЧЕРВЕН ВИНО РОНДАН D.O. LA RIOJA. - !!!НОВИНА!!! МЛАД ЧЕРВЕН ВИНО РОНДАН РЕКОЛТА 22/23 D.O. LA RIOJA

МЛАД ЧЕРВЕН ВИНО РОНДАН D.O. LA RIOJA. - !!!НОВИНА!!! МЛАД ЧЕРВЕН ВИНО РОНДАН РЕКОЛТА 22/23 D.O. LA RIOJA

Този тип вина се произвежда от лозята на имота с сорта Темпранильо, заедно с лозята на сорта Гарнача. Разпределение на сортовете: 70% Темпранильо, 30% Гарнача. Производство: Грозде без дръжки в неръждаема стомана с мацерация от един месец. НОТА ЗА ДЕГУСТАЦИЯ: Младото червено вино е с черешов цвят и блестящи пурпурни ръбове. В НОСА: Широко, с мощни аромати на червени плодове и боровинки. С добра интензивност. В УСТАТА: Вкусно, свежо, персистентно и много плодово. Логистика: · 12 единици в кутия. · 60 кутии на европейски палет. · 720 единици на европейски палет. Минимална поръчка: 1 европейски палет. Данъци не са включени. Консултирайте се с офертата в данните за контакт. Моля, въздържайте се от посредници и любопитни. Не се продава на физически лица при никакви обстоятелства. Офертата е само за професионалисти на едро за национално разпространение, хотелиерство или канал Horeca. Часове на обслужване на клиенти: Понеделник до Петък. Сутрин 8:00 ч. до 14:00 ч.